Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Dead Space Remake (PS5) játékszoftver

Dead Space Remake (PS5) játékszoftver
18.700 Ft (14.724 Ft + ÁFA)
18.700 Ft (14.724 Ft + ÁFA)
Gyártó: Electronic Arts
Gyártó cikkszám: 1101196
Vonalkód: 5030942124682
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A klasszikus sci-fi túlélő horror játék, a Dead Space visszatér, teljesen újraalkotva az EA Motive Studios jóvoltából, amely mélyebb és félelmetesebb élményt nyújt, mint a sorozat bármelyik korábbi része! A Frostbite grafikus motor és az újgenerációs konzolok minden erejét kihasználva ez a remake hihetetlen látványt és játékmenetet kínál, miközben megőrzi az eredeti első rész hangulatát.

Isaac Clarke egy egyszerű mérnök, akinek küldetése, hogy megjavítsa a hatalmas USG Ishimura űrhajót. A fedélzetre lépve azonban kiderül, hogy a dolgok nagyon rosszul alakultak. Az űrhajó legénységét megfertőzte és lemészárolta egy ismeretlen, idegen faj… Ráadásul Isaac szerelme és társa, Nicole is valahol ezen a hajón van.

A főhős csak magára és szerszámaira hagyatkozhat ezen a sötét, elátkozott hajón. Kénytelen saját fegyvereket eszkábálni, hogy felderítse a rémálomba illő rejtélyt, és az Ishimura történetét. A nekromorf idegenekkel egy térbe zárva Isaac a túlélésért küzd. Nemcsak azért, hogy a szörnyek nehogy kiszabaduljanak a hajóról, hanem azért is, hogy megőrizze saját józan elméjét.

A 2008-ban megjelent, legendás Dead Space újragondolása egy vadonatúj játék, amely az eredeti történetet dolgozza fel modern formában, következő generációs grafikával és még félelmetesebb játékmenettel.

  • Az eredeti, 2008-as Dead Space teljes újraalkotása az EA Motive Studios-tól
  • Derítsd fel a USG Ishimura űrhajó sötét folyosóit és véres történetét!
  • Küzdj az életben maradásért a nekromorf idegen szörnyek ellen
  • Nagyszabású egyjátékos kampány
  • Következő generációs grafika Frostbite grafikus motorral

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.