Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

PowerA a legjobb megoldás a töltéshez

A PowerA minden nagyobb konzolhoz rendelkezik egy töltőállomással, amelyet egyszerűen és praktikusan tudsz használni, így biztosítva számodra a folyamatos feltöltött állapotot. 
Nézzük, hogy konkrétan milyen eszközökről beszélünk.

Dupla töltőállomás DualSense vezeték nélküli vezérlőkhöz

PS5-höz hivatalosan licencelt DualSense töltővel biztosan ki fogsz tűnni a tömegből. Ez a futurisztikus, váltakozó áramú töltő a Twin Charcing Station segítségével egyszerre két vezérlőt is képes feltölteni. Egyszerűen csak helyezd a töltőre a kontrollereket, és a DuelSense már kezdi is a dolgát. A töltő  LED kijelzője borostyán sárgán kezd el villogni ezzel jelzi neked, hogy a töltési folyamat elkezdődött. Amikor átvált kékre akkor már kezdheted is a játékot. Kinézete egy jövőbeli eszközt juttat majd eszedbe, hiszen annyira modern és stílusos. A DualSense vezérlők csodálatosan néznek ki a Twin Charging Station-be dokkolva, lenyűgözően szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. 


 

Duo töltőállomás Xbox Series X|S-hez

Szeretnél egy nagy teljesítményű, elegáns töltőállomást? Akkor ez a te terméked lesz. Az Xbox által hivatalosan engedélyezett Duo Charging Station használatával, nem lesz több eldobható akkumlátor, ezáltal kevesebb lesz a költséged is. Arról nem is beszélve, hogy nem fog több csalódás érni a gyengébb minőségű töltőrendszerek okozta károk miatt. Ez a töltőállomás négy töltőnyílással rendelkezik és kompatibilis az Xbox Series X|S illetve az Xbox One-hoz is. Jár még mellé egy pár újratölthető akkumulátor, fehér vagy fekete színben. 

 

Újratölthető akkumulátor csomag az Xbox Series X|S-hez

A játékban való részvétel sokkal könnyebb, ha az újratölthető akkumulátorod töltöttségében 100%-ig biztos lehetsz. Mostantól nem kell az eldobatható eszközökkel bajlódnod és akár 20 órányi játékidőt is elérhetsz egy feltöltéssel a hivatalosan engedélyezett PowerA újratölthető akkumulátorcsomaggal ami egyaránt jó az Xbox Series X|S-hez és az  Xbox On-hoz. Ez a töltőállomás támogatja azokat a játékosokat aki vezeték nélküli kontrollerrel szeretnek leginkább játszani. 

 

Joy-Con töltődokkoló Nintendo Switch-hez

Ez a dokkoló leginkább azon játékosok számára tökéletes kellék akik főként egy buli keretén belül szeretnek leginkább játszani. A lehető legjobb választás arra, hogy biztos lehess abban, hogy a kontrollered töltöttsége megfelelő és készen áll arra, hogy elkezdjetek játszani. Egyszerűen csak csúsztasd le a Joy-Con-ról a vezérlőket és várd meg amíg minden led zöldre vált. Nintendo által engedélyezett hivatalos töltődokkoló nagyszerű dizájnnal rendelkezik, és teljes feltöltést biztosít minden bulizós csapat számára. 

Tartalomhoz tartozó címkék: töltő