Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A világ leggyorsabb kontrollere megjelent!

2022. 04. 12. 09:00:00 Gravicom

Már nálunk is kapható a világ leggyorsabb licencelt Xbox kontrollere! A Victrix Gambit rendelkezik a leggyorsabb hüvelykujj-jal, triggerrel és gombbal az Xbox 1-en. Alakítsa át kontrollerét az éppen játszott játékhoz és játékmódjához. A mellékelt 14 cserélhető komponenssel teljesen testreszabhatja a Victrix Gambit Tournament Controllert. Rögzítse a Sniper Stick™ Gen 2™-et a kiemelkedő pontosság érdekében, rögzítse a Match Silencer™ szilikonfóliát a hangtalan mozdulatok érdekében, duplán rögzítse a hátsó lapátokat a további programozható gombokért.

 

PÁRATLAN 

ESPORT TELJESÍTMÉNY

A Gambit Dual Core TM technológiájával az egyik magot az ultragyors bemeneti feldolgozásnak, a másikat pedig a kristálytiszta hangzásnak szenteljük. Ez kevesebb késleltetést és akár 8-szor gyorsabb bemeneti választ jelent, mint a konkurens vezérlők.

GYORSABB TÜZELÉS 

CLUTCH TRIGGERS™-EL

Gyorsabban reagálhat a szabadalmaztatott 5 kioldó-stop pozícióval, amelyek lehetővé teszik a megtett távolság beállítását a játék közben, hogy maximalizálja a sebességet.

 

BEÉPÍTETT DOLBY 

ATMOS A TÉRHATÁSÚ HANGZÁSÉRT

Párosítsa fejhallgatója teljesítményét a Victrix Gambit Tournament Controller teljesítményével a beépített Dolby Atmos-szal és egy életre szóló élménnyel gazdagodik. Engedd szabadjára a precíziós hangzást.

 

MOD, 

HOGY AZ ÖN JÁTKSTÍLUSÁHOZ

ILLESZKEDJEN

Alakítsd át kontrollert az éppen játszott játékhoz és játékmódjához. A mellékelt 14 cserélhető komponenssel teljesen testreszabhatod a Victrix Gambit Tournament Controllert. Rögzítsd a Sniper Stick™ Gen 2™-et a kiemelkedő pontosság érdekében. Rögzítsd a Match Silencer™ szilikonfóliát a hangtalan mozdulatok érdekében és duplán rögzítsd a hátsó lapátokat a további programozható gombokért.

Tartalomhoz tartozó címkék: kontroller victrix