Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Egy Headset otthonra és versenyekre

2022. 04. 12. 09:00:00 Gravicom

Vásárold meg tőlünk a világ legjöbb headsetét! Akár otthon tartózkodsz, és élvezed a legújabb AAA-kiadást, akár távol a kanapé kényelmétől egy versenyen, a Victrix Gambit vezeték nélküli fejhallgató gondoskodik arról, hogy kíváló minőségben élvezhesd a hangszín minden csengését. Használd a headsetet vezeték nélkül 40 láb távolságig, vagy csatlakoztasd a mellékelt 3,5 mm-es kábelt soros vezérléssel versenyeken való játékhoz vagy a headset tápellátásához.

 

HALLD MEG AZ ELLENSÉGEDET, MIELŐTT MEGLÁTNÁD ŐKET

A térhatású hangzási képességek pontosan meghatározzák a lépések, lövések, járművek és ellenségek irányát és távolságát is, hogy elpusztítsák őket, mielőtt meglátnának téged. Élvezd a Dolby Atmos egy életre szóló előfizetését a Victrix Gambit vezeték nélküli fejhallgatóval Xbox Series X|S, Xbox One és Windows 10 PC-kre, vagy használja a 3D Audio szolgáltatást a PS5 verzión a magával ragadó élményért.

SPECTRAL HEARING

A finoman hangolt akusztikus üregkialakítással és a nagy, precíziós tervezésű 50 mm-es hangszóró meghajtókkal a Spectral Hearing kiterjedt, tiszta hangzást biztosít széles dinamikatartománnyal, mennydörgő mély és éles magas hangokkal. A Victrix technológia székszerűen kialakított hangszínpadot biztosít, amely a Dollby Atmos és a 3D Audio maximalizására készült.

ZÁRD KI A ZAVARÓ TÉNYEZŐKET

Zárj ki mindent és koncentrálj arra, hogy megnyerd a játékot. A Victrix Gambit vezeték nélküli fejhallgató zajszigetelő fülkagylói plüss, vegán bőrbe vannak burkolva, hogy kizárják a nemkívánatos környezeti zajokat, és kényelmesen teljenek a versenyeken vagy a kanapén eltöltött hosszú játékkal teli napok.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: headset victrix