Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Turtle Beach React-R™, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Piros, Vezetékes kontroller

Turtle Beach React-R™, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Piros, Vezetékes kontroller
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Turtle Beach
Elérhetőség: Raktáron
Legolcsóbb átvételi díj: 1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.
Gyártó cikkszám: TBS-0734-05
Vonalkód: 731855007349
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Paraméterek

Terméktípus Kontroller
Kapcsolódási technológia Vezetékes
Csatlakozófelület USB
LED háttérvilágítás Nem
Nintendo Switch kompatibilis Igen
PC kompatiblis Igen
Programozható gombok Igen
Vibráció Igen
Xbox One kompatiblis Igen
Xbox Series X|S kompatiblis Igen
Tápellátás USB kábelen keresztül
Kábel hosszúság 2,5 m
Termék szín Piros
Funkció Testreszabható, Megosztás gomb, Hangbeállítás, Némítás funkció
Speciális jellemzők Súrlódáscsökkentő gyűrűk, Dupla vibrációs motor, Beépített hangvezérlő
Csatlakozók USB, Jack 3.5 mm
D-Pad Igen (1 db)
Analóg stick (Hüvelykujjkar) Igen (2 db)
Trigger (Ravasz) Igen (2 db)
Ütköző gombok Igen (2 db)
Funkció gombok 9 db
Konfigurációs szoftver Turtle Beach Control Center
Anyagfelhasználás Műanyag, Lézerrel maratott textúra
Csomag tartalma 1 x Kontroller, 1 x USB kábel
Magasság 6,3 cm
Szélesség 15,5 cm
Hosszúság / Mélység 11 cm
Termék súly (Csomagolás nélkül) 271 g

Leírás

Gyorsabban reagálhat a Turtle Beach REACT-R kontrollerrel Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X, Xbox One S és Windows 10 és 11 PC-ken. Csatlakoztasson bármilyen 3,5 mm-es fejhallgatót, és azonnal frissítse hangját a gyors hozzáférésű vezérlőkkel az exkluzív Superhuman Hearing, a játék és csevegés hangerejének egyensúlya, valamint a mikrofon némítása érdekében.

Játsszon tovább, és tartsa kézben az irányítást az ergonomikus fogantyúnak, valamint a texturált markolatoknak, fogantyúknak és kioldóknak köszönhetően. A vezérlő hátoldalán található két leképezhető gyorsgomb lehetővé teszi a vezérlők testreszabását a gyorsabb reakció érdekében.

Érezze a robbanások dübörgését vagy a lövés visszarúgását rezgésvisszacsatolás mellett a fogantyúkban és a kioldókban található kettős dübörgő motoroknak köszönhetően. Ráadásul a REACT-R Controller hivatalosan Xbox-engedéllyel rendelkezik, így megbízható gombnyomásra és sima hüvelykujj-botmozgásra számíthat intenzív használat mellett.

A JÁTÉK ÚJ DIMENZIÓJA ÉS KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK!

A Turtle Beach® REACT-R™ Controller segítségével teljes mértékben élvezheti a legmagasabb szintű játékmenetet. A kontroller megkönnyíti a karakter irányítását, érintéssel és hanggal támogatja a tetteit. Mozogjon gyorsabban, cselekedjen hatékonyabban – találja meg a szórakozás új dimenzióját!

TELJES ELLENŐRZÉSRE VAN SZÜKSÉGE? EZ VALAMI NEKED VALÓ!

A dinamika és a reakcióképesség kulcsfontosságú szempontok sok játékban. Emiatt a padnak gyorsan le kell fordítania szándékait későbbi virtuális lépésekre. A Turtle Beach® REACT-R™ vezérlő speciális kioldó- és lökhárítórendszerrel, 8 irányban széles vezérlési tartománnyal (speciális, sima botokkal támogatva) és leképezett azonnali válaszgombokkal rendelkezik, amelyekhez speciális funkciókat rendelhet és szükség esetén használhat. Így biztosan sokszor megleped ellenfeledet!

VIRTUÁLIS JÁTÉKMENET, A LEGIGAZIBB HANGÉLMÉNY

A Turtle Beach® REACT-R™ Controllerbe épített rendszerek hatékony játékszabályozást tesznek lehetővé hangingerekkel támogatva. Ez a speciális Superhuman Hearing™ technológiával történik, amely egyensúlyt biztosít a játék akusztikája és a beszélgetések között, lehetővé teszi a mikrofon gyors elnémítását, és lehetővé teszi, hogy még a leghalkabb hangokat is hallja, beleértve az ellenfél suttogását vagy a fegyver újratöltését. A benyomásokat tovább fokozzák a speciális motorok, amelyek valódi rezgéseket generálnak. Ó, nagyon jó lesz!

SOK LEHETŐSÉG – EGY VEZÉRLŐ

A Turtle Beach® REACT-R™ kontroller kompatibilis a játékhoz használható fejhallgatókkal, amelyeket 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül csatlakoztat az eszközhöz. Ezzel a megoldással még jobb játékélményt érhet el. Sőt, a vezérlő egy levehető 8 láb / 2,5 m-es fonott kábellel rendelkezik USB-C csatlakozóval, így akkor is használhatja, ha az akkumulátor lemerül.

KÉNYELEM ÉS SOKOLDALÚSÁG EGY KÉSZÜLÉKBEN

A REACT-R™ vezérlőt hosszú játékmenetekhez tervezték. Ergonomikus textúrájú és rendkívül kényelmes formával rendelkezik. Nem fárasztja a kezét, kellemes tapintású, növeli a játék örömét. Használhatja különféle Xbox sorozatú eszközökön (például Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One), valamint Windows 10 és 11 rendszerű eszközökön . Jó szórakozást!

A TURTLE BEACH® TÁMOGATJA A JÁTÉK FEJLESZTÉSÉT ÉS A JÁTÉKOSOK ÉLVEZETÉT

Professzionalizmus, minőség, tapasztalat – mindez jellemzi a Turtle Beach®-et és a márka által megalkotott készülékeket. Egy tapasztalt gyártó meghallgatja a világ minden tájáról érkező játékosok véleményét, és olyan felszerelést biztosít számukra, amely megfelel az elvárásaiknak.

A Turtle Beach® REACT-R™ Controller célja, hogy válaszul szolgáljon egy kényelmes, dinamikus és érzékeny vezérlő iránt, amely még a nagyon gyors játékmenethez is illeszkedik. A REACT-R™ kontrollerrel a kezedben való játék valami különleges lesz az Ön számára!

Youtube videók

Miért vásárolj hivatalos licenccel rendelkező termékeket?

MINŐSÉG

A licencelt termékek az egyes licencadók specifikációi szerint készülnek, hogy a minőség megfeleljen a követelményeknek.

TERVEZÉS

Engedélyezett partnerként hozzáférünk a hivatalos műalkotásokhoz, exkluzív dizájnt és valódi licencelt termékeket biztosítva a rajongóknak.

MEGBÍZHATÓSÁG

A kompatibilitás garantálása érdekében minden licencelt terméket szigorú tesztelésnek vetnek alá a gyártók és licencadók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.