Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A teljesen testreszabható PS5 KONTROLLER!

A JÁTÉK VÁLASZTÁSA


A Victrix által tervezett Pro BFG a PlayStation játékok új aduásza! Tapasztalja meg a zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást PS5/PS4-en és PC-n a hosszú élettartamú akkumulátorral és a testre szabható opciók teljes arzenáljával.

TELJESEN TESTRE SZABHATÓ

Négy leképezhető vissza gomb felhasználó által konfigurálható profilokkal

 A játékosok menet közben hozzárendelhetik a vissza gombokat a Profil gombbal, és akár 3 egyedi profilt is elmenthetnek a gombok hozzárendeléséhez. 

Szabadalmaztatott Multi-Position Clutch Triggers™

Az 5 különböző megállási ponttal büszkélkedő, szabadalmaztatott tengelykapcsoló-kioldók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy saját tetszésük szerint hangolják a kioldóbillentyűket, akár hajra, akár normál kioldóra, akár ha valamit középre szeretnének. A testreszabással kapcsolatos további információkért lásd a Felhasználói útmutatót vagy a Gyors üzembe helyezési útmutatót.

ALACSONY KÉSÉSŰ AUDIO EQ PROFILKKAL


Merüljön el a lehető legmagasabb hangminőségben a vezérlő 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóján keresztül. A Pro BFG kompatibilis a Sony 3D Audio-val is PS5-ön.

TELJES VEZETÉK NÉLKÜLI ÉS VEZETÉKES KOMPATIBILITÁS


A Mode Switch segítségével a játékosok könnyedén válthatnak PlayStation 5, PlayStation 4 és PC (X bemeneti) eszközök között.

Tartalomhoz tartozó címkék: kontroller