Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fizetési feltételek

Bankártyás fizetés (OTP Simple)

Weboldalunkon lehetőséged van bankkártyával is fizetni.

SimplePay Online Fizetési Rendszer

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

További információért, látogass el a www.simplepay.hu honlapra!
Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu

Fizess kényelmesen bankártyával

1. A „Fizetés” gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindítod a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizd az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint visszairányítunk a szolgáltató oldalára.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

 
 

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Bankkártyával történő fizetésről

  • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
  • Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődj a kibocsátó bankodnál.
  • A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárolsz és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankodnál megadott reklamáció keretében érvényesítheted panaszodat, melynek jogossága esetén visszakapod a pénzt.
  • A kártyabirtokosok azonosításátszolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezeld, mint a PIN kódot!
Első a biztonság

Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényelsz bankodtól, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.

  • Kérjük, készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódod soha ne add meg internetes fizetés esetén, illetve ügyelj arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne add ki illetékteleneknek!
  • A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezz ki a weboldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adataid védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásárolj, kerüld a nyilvános internetes kávézókat, hotspotokat!
  • Kéjük, e-mailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyelj, ugyanis NyugatEurópában és az Egyesült Államokban egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek e-mailben kérik el adataidat.

Instant Transzfer (OTP Simple átutalás)

Az Instant transzfer szolgáltatásnak köszönhetően a weboldalon a bankkártya-elfogadás mellett elérhetővé válik az azonnali átutalások automatizált kezelése.

A megoldással három fizetési mód válik elérhetővé a vásárlóknak: QR-kód vagy deeplink (automatikus mobilbanki átirányítás) segítségével mindössze pár kattintással jóváhagyhatják az előre kitöltött utalási adatokat, vagy netbanki felületükre belépve utalhatod el el a vásárlás ellenértékét.

QR-kód alapú fizetés

Az Instant transzfer a szolgáltató által kialakított felületen megjelenített, a felhasználó által – az arra alkalmas mobilbanki applikációval – beolvasott QR-kódon alapul. A QR-kód beolvasását követően az utalási adatok automatikusan kitöltésre kerülnek, a felhasználó oldaláról mindössze a tranzakció jóváhagyására van szükség.

A szolgáltatás jelenleg OTP és Raiffeisen mobilbanki alkalmazással érhető el, de várhatóan további banki felhasználók előtt is megnyílik a QR-kód alapú fizetés lehetősége.

A QR-kódot további biztonsági elemekkel láttuk el, ezáltal biztosítva, hogy kizárólag bevizsgált kereskedők felületein jelenhessen meg, így minimalizálva a visszaélések lehetőségét. A tranzakciók biztonságát a SimplePay fizetési rendszere garantálja.

Deeplink alapú fizetés

A mobiltelefonról kezdeményezett tranzakciók esetében QR-kód beolvasására sincs szükség. A deeplink alapú megoldásnak köszönhetően a felhasználó automatikusan átirányításra kerül a funkció kezelésére alkalmas mobilbanki applikációjába, ahol már csak az előzetesen feltöltött tranzakciós adatok jóváhagyására van szükség.

A szolgáltatás jelenleg OTP mobilbanki alkalmazással érhető el, de várhatóan további banki felhasználók előtt is megnyílik a deeplink alapú fizetés lehetősége.

A QR-kód alapú megoldáshoz hasonlóan ez a fizetési mód is kizárólag bevizsgált kereskedők felületein válik elérhetővé. A tranzakciók biztonságát a SimplePay fizetési rendszere garantálja.

Netbank alapú fizetés

A kényelmi funkciók (QR-kód és deeplink alapú megoldás) mellett biztosított a hagyományos utalási tranzakciók kezelése is, így a fizető félnek lehetőséged van netbanki/mobilbanki felületén keresztül is utalást végrehajtani.

A szolgáltatás minden netbanki felhasználó számára elérhető.

Az Instant transzfer szolgáltatás a netbank alapú fizetés esetében is addicionális előnyöket biztosít a kereskedőknek, ugyanis a megszokott utalási szolgáltatással szemben a tranzakciók kezelését és automatikus összepontozását a SimplePay rendszere végzi el részletes analitika biztosítása mellett.

Fizetés készpénzben

Megrendelésed a rendelés átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

Készpénzzel a rendelésed átvételekor egyaránt fizethetsz Futárszolgálatainknál, Csomagpontokon (kivéve csomagautomaták és Gravicom átvételi pontok). Futárszolgálattal szállított rendelések esetén a helyszínen GLS futárnál kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. MPL Futárszolgálat igénybeveétele esetén bankártyával is fizethetsz a futránál.

Utánvét kezelési költség

Értékhatártól függetlenül, az utánvétes (futárnál, átvételkor készpénzben fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 490 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként.

A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték számodra. Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük (pl. online bankkártya, Barion). 

Fizetés banki átutalással

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással.

Megrendelést követően egy elektronikus díjbekérő levelet küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat:

bankszámlaszámunkat, valamint
a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

Termékek átvétele

A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!