Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Esperanza EHF002KE Typhoon, 50W, 40cm, 3-fokozatos, Oszcillációs, Fekete, Álló ventilátor

Esperanza EHF002KE Typhoon, 50W, 40cm, 3-fokozatos, Oszcillációs, Fekete, Álló ventilátor
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Gyártó: Esperanza
Gyártó cikkszám: EHF002KE
Vonalkód: 5901299914397
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az Esperanza EHF002KE TYPHOON egy kiváló minőségű álló ventilátor, amely kényelmet és frissességet nyújt a forró nyári napokon. A ventilátor fekete színű, így stílusosan illeszkedik bármelyik belső térbe. A készülék 40 cm átmérőjű, így nagyobb területet képes lefedni a levegő áramoltatásával.

Ez a ventilátor erőteljes 50W-os motorral rendelkezik, amely hatékony és hűsítő légáramot biztosít. A három fokozatú sebességbeállítás lehetővé teszi, hogy az igényeidnek megfelelően válaszd ki a megfelelő légáramlást. Akár alacsony sebességen pihenéshez vagy magas sebességen intenzív hűsítéshez használod, mindig megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb beállítást.

Az Esperanza EHF002KE TYPHOON ventilátor oszcillációs funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a fejegység oldalról oldalra mozog, és ezzel széles körben terjeszti a friss levegőt a helyiségben. Ez különösen hasznos, ha több embert szeretnél hűteni, vagy ha a ventilátor több irányban fújja a levegőt.

A ventilátor használata egyszerű és kényelmes. Állítsd be a kívánt magasságot, majd válaszd ki a megfelelő sebességet és az oszcillációt. A ventilátor állványos kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen mozgathasd a készüléket a kívánt helyre a lakásban vagy az irodában. Az állítható magasság lehetővé teszi, hogy személyre szabottan igazítsd a ventilátort a számodra legkényelmesebb pozícióba.

Az Esperanza EHF002KE TYPHOON álló ventilátor tökéletes választás azok számára, akik friss és hűvös levegőt szeretnének biztosítani otthonukban vagy munkahelyükön. A készülék megbízható, hatékony és könnyen kezelhető, így garantáltan elégedett leszel vele a forró nyári hónapokban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.