Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Evercade Thalamus Collection: Mi van a csomagban?

A Thalamus Collection 1 for Evercade az egyik legnevesebb fejlesztő 11 játékát gyűjti össze 8 bites mikroszámítógépekre. Eredeti kiadásukon a Thalamus -címek jól ismertek és tiszteltek kiváló audio-vizuális megjelenítésük, valamint szilárd, kihívásokkal teli és lenyűgöző játékmenetük miatt. Manapság általánosan elfogadott, hogy a 8 bites otthoni számítógépekhez valaha kifejlesztett legjobb címek közé tartoznak. Ma közelebbről megvizsgáljuk a gyűjtemény játékait.


Hunter’s Moon Remastered

Az eredetileg 1987-ben kiadott, majd 2018-ban újrakiadott bővített „Remastered” kiadás, a Hunter's Moon Thalamus egyik leghíresebb játéka. Ebben a többirányú lövöldözésben egy idegen kaptáron kell átrobbannod, hogy visszaszerezd a Starcells-eket, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kicsit közelebb ugorj otthonodhoz, egy-egy csillagrendszerrel.

A Hunter's Moon eredeti kiadása már egy hatalmas, kihívásokkal teli játék volt, de az Evercade Remastered kiadása  számos új funkcióval bővült, mint például a teljes animált bemutatkozási szekvencia és a véletlenszerű mód, amely minden játékot új élménnyé tesz. Haza tudsz jutni a Hunter's Moonra ?


Armalyte: Competition Edition

Míg a görgetős lövöldözős játékokat elsősorban játékkonzolokhoz és játéktermi gépekhez kötik, az Armalyte: Competition Edition for Evercade megmutatja, hogy a 8 bites mikrok több mint képesek megállni a műfaj nagyjaival szemben. Küzdj végig a 9 szakaszon, és gyűjts össze különféle erőket az út során, hogy hajódat alulmaradt vadászgépből a végzet többirányú halálosztó gépévé változtasd.

Az Armalyte: Competition Edition műfaji klasszikusokból merít ihletet, miközben megpróbálja kialakítani saját egyedi identitását, egy jól bemutatott, technikailag igényes shoot 'em up, amely biztosan jó edzést biztosít viszkető ravaszujjának.


Creatures

A Creatures for Evercade , amelyet a C64 rajongói következetesen a rendszer egyik legjobb platformerének tartanak, egy aranyos kaland, sötéten humoros csavarral. Clyde Radcliffeként, az elakasztott Fuzzy Wuzzyként az Ön feladata, hogy harcoljon a démonok ellen, akik megpróbálják elfoglalni földjeiteket – és megmenteni a többi Fuzzy Wuzzy-t az egyre csalóbb kínzóeszközöktől!

A szintek váltakoznak a görgető platformer szakaszok és az egyképernyős „kínzókamra” rejtvények között, ahol ki kell találnod azokat a mechanizmusokat, amelyek veszélybe sodorják barátaidat, majd tegyél valamit a helyzet szabotálásáért. Ügyességre, időzítésre és gyors észjárásra lesz szüksége, hogy megmentse embereit!


Hawkeye

A The Boys Without Brains holland kollektíva által kifejlesztett, demoscene-csoportként indult, és ma is üzleti szoftverfejlesztési tanácsadóként tevékenykedik. A Hawkeye egy „fut-and-gun” platformer, amelynek célja egyszerű: gyűjtse össze a puzzle-darabokat mindegyikben. színpad.

Sajnos sokféle ellenség áll az utadban, mindegyiknek megvan a maga jellegzetes viselkedése, amellyel meg kell küzdenie. Szerencsére Sólyomszem soha nem hagyja el otthonát négy fegyver nélkül a hátára: egy pisztoly végtelen lőszerrel, valamint egy géppuska, lézerágyú és rakétavető, ha a dolgok egy kicsit  túl  valóságossá válnak


Snare

A Snare for Evercade játékban a legmenőbb új játékshow-ban veszel részt: a küldetésben, hogy elérd egy titokzatos labirintus közepét, amelyben egy gazdag arisztokrata elrejtette legértékesebb kincsét. Tekervényes, kanyargós labirintusokon keresztül vezetsz egy hajót, és változatos környezeti feltételekkel kell megküzdened, hogy teljesítsd a küldetést.

A Snare  az akció- és a kirakós játékok elemeit ötvözi, hogy valami egészen egyedit hozzon létre. Jó irányérzékre és gyors reakciókra lesz szüksége, hogy megbirkózzon a labirintusban rád váró kihívásokkal. Ne tévedj el!


Retrograde

A Retrograde  egy játék, amely a Cyberdyne Warrior szellemi utódjaként működik  , amelyet a TheC64 Collection 3  for  Evercade részeként játszhatsz  . Ezúttal megpróbálsz elhárítani egy idegen inváziót az ellenségek robbantásával, hogy krediteket szerezz és frissítsd a fegyvereidet, majd helyezz el "Planet Buster" bombákat mélyen a felszín alá, hogy az ellenségeidet a királyság felé robbantsa!

A görgető lövöldözős játék elemeit platform akciójátékokkal kombinálva  a Retrograde  egy gyors, színes, minden akciót magában foglaló harangjáték, ahol az intenzitás soha nem hagy alább. Készülj fel egy komoly robbantásra!


Summer Camp

Az Evercade nyári táborában Maximus  Mouse az elképzelhetetlent tette: elvesztette a Camp Wotadump értékes zászlóját! Most több nyitott szerkezeti szinten kell átjárnia, hogy megtalálja azokat a tárgyakat, amelyekre szüksége van a fejlődéshez és a megváltáshoz. De a szabadban rengeteg veszély fenyeget, ezért Maximusnak rögtönöznie kell, hogy megvédje magát az ellenséges vadon élő állatok és egyéb veszélyek ellen!

A Summer Camp  egy rajzfilmes platform a klasszikus formában. Fedezze fel alaposan az egyes szakaszokat, hogy megtalálja azokat a tárgyakat, amelyekre szüksége van a fejlődéshez, és használja a hasznos elemeket, amelyek segítenek a küldetésben. De vigyázz, mert nem minden, szétszórt tárgy teljesen hasznos…


Heatseeker

A Heatseeker játékban  te irányítod a lábat és annak gömb alakú Heat Probe-ját, hogy megpróbáld kivirágozni a Nem Triphyllos virágait és megmentsd bolygódat. Számos nagy görgető szint vár a felfedezésre, és ki kell használnod mind a láb, mind a labda képességeit, hogy elérd a legfontosabb Flames of Zeal-et, és elszívd a hőt.

A Heatseeker  nagyszerű példája a 8 bites mikroszámítógép-fejlesztő közösség kreativitásának és kísérletezési hajlandóságának. Miközben más felfedező platformerek felismerhető elemeit tartalmazza, az egyedi vezérlési séma és a kettős „főszereplő” olyan játékká teszik, amelyet sietve nem felejtünk el.


Creatures II

Clyde Radcliffe és barátai visszatértek! Sajnos a démoni ellenségeik is. A Creatures II: Torture Trouble for  Evercade című filmben  Clyde Radcliffe-nek ismét meg kell hiúsítania a démonok túlzottan kidolgozott, aljas és erőszakos terveit, hogy megmentse népét.

Ezúttal is bőven változatos lesz a lehetőség, hiszen ismét kiragadhatod a kínzókamrákat, de biztonságba ugraszthatod a megmentett Fuzzy Wuzzy-kat, megküzdhetsz hatalmas főnökökkel, és szigetről szigetre úszhatsz.  A Creatures II: Torture Trouble  az egyik legjobb játék, amit valaha is kiadtak 8 bites otthoni mikrogépekre, és most az Evercade-on is élvezheted !


Winter Camp

A Winter Camp  for  Evercade - ban  Maximus Mouse ismét visszatér, és új feladatot kapott: megvédi a téli csodaországban eltöltött időt a halálos elemektől! Követni fogod Maximus azon törekvését, hogy a legjobb Rescue Ranger legyen, a kezdeti jégen végzett kiképzésétől egészen addig, amíg meghiúsította egy aljas madár lavinát a táborban.

A Winter Camp  egy több műfajú játék, amely akció-, kirakó- és platformjátékok elemeit ötvözi, hogy olyan játékot hozzon létre, amely szintről szintre jól és igazán a lábujjadon tart. Egy jó Rescue Ranger minden körülmények között nyugodt marad – készen állsz a kihívásra?


Nobby the Aardvark

A Nobby the Aardvark  volt  a Thalamus utolsó játéka a 8 bites mikrogépeknél, mielőtt a fókuszt a 16 bites gépekre váltotta volna, és ez az egyik legtechnikailag leggyakorlottabb játékuk. Az elsősorban rajzfilmszerű platformjátékosként kibontakozó  Nobby the Aardvark  számos más játékstílust is kínál, beleértve a hőlégballonnal való navigálást a veszélyek körül, a felülről lefelé haladó labirintusok felfedezését és még sok mást!

Egy ambiciózus és kihívásokkal teli játék,  a Nobby the Aardvark  kiváló példája annak, hogy a Thalamus név miért maradt meg olyan sokáig a klasszikus számítógépes játékok szerelmeseinek elméjében: nagyszerű prezentáció, kiváló játékmenet és hosszú élettartam, miközben minden pályán sajátíthatja el saját magát. mechanika!


A Thalamus Collection 1 2024 júliusától lesz elérhető az Evercade konzolokra.