Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hírek

Evercade Thalamus Collection: Mi van a csomagban?

Evercade Thalamus Collection: Mi van a csomagban?

2024. 06. 02. 22:42:05 Gravicom
A Thalamus Collection 1 for Evercade az egyik legnevesebb fejlesztő 11 játékát gyűjti össze 8 bites mikroszámítógépekre, melynek hivatalos megjelenése 2024.07.31-én várható. Manapság általánosan elfogadott, hogy a 8 bites otthoni számítógépekhez valaha kifejlesztett legjobb címek közé tartoznak. Nézzük, mi található a játékszoftver csomgaban!
PDP Pull-N-Go fény az éjszakában!

PDP Pull-N-Go fény az éjszakában!

2023. 09. 29. 12:34:24
Megérkeztek hozzánk a PDP legújabb konzoltáskái amik nem sima táskák hanem egyben két tok is. Drift Glow in The Dark, konzol táskák valójában két tok egyben, amik elég nagyok ahhoz, hogy utazás közben megvédjék játékfelszerelésünket. Bemutatjuk a Nintendo Switch, 2in1, Zelda, Nintendo Switch, 2in1, Mario Kart konzoltáskákat.
A teljesen testreszabható PS5 KONTROLLER!

A teljesen testreszabható PS5 KONTROLLER!

2023. 07. 17. 11:17:49
A Victrix által tervezett Pro BFG a PlayStation játékok új aduásza! Tapasztalja meg a zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást PS5/PS4-en és PC-n a hosszú élettartamú akkumulátorral és a testre szabható opciók teljes arzenáljával.
PowerA a legjobb megoldás a töltéshez

PowerA a legjobb megoldás a töltéshez

2022. 10. 06. 08:09:44

Elfelejtetted a töltést? Szerintünk ez mindenkivel megeshet, de amikor ez játék közben derül ki és hirtelen lemerül a kontrollerünk... Azt hiszem ezt az érzést sokan átéltük már és elmondhatjuk, hogy nem a legkellemesebb élmény. Ne legyél az a játékos aki ezen átesik.

OLED kompatibilis Nintendo tokok

OLED kompatibilis Nintendo tokok

2022. 05. 12. 12:21:28

Keress nálunk tokokat Nintendo Switch OLED modelljéhez! Az új Nintendo Switch™ (OLED modell ) 0,1 hüvelykkel szélesebb, mint az eredeti Nintendo Switch. Bár ez a változás kicsinek tűnik, sokan felteszik a kérdést: „Az új Nintendo Switch OLED modell belefér a meglévő tokomba?”
Örömmel közöljük, hogy a Nintendo Switchhez való jelenlegi és új tokcsaládunk, a Nintendo Switch-hez (OLED-modell) is megfelelően illeszkedik.

A világ leggyorsabb kontrollere megjelent!

A világ leggyorsabb kontrollere megjelent!

2022. 04. 12. 09:00:00 Gravicom

Már nálunk is kapható a világ leggyorsabb licencelt Xbox kontrollere! A Victrix Gambit rendelkezik a leggyorsabb hüvelykujj-jal, triggerrel és gombbal az Xbox 1-en. Alakítsa át kontrollerét az éppen játszott játékhoz és játékmódjához. A mellékelt 14 cserélhető komponenssel teljesen testreszabhatja a Victrix Gambit Tournament Controllert. Rögzítse a Sniper Stick™ Gen 2™-et a kiemelkedő pontosság érdekében, rögzítse a Match Silencer™ szilikonfóliát a hangtalan mozdulatok érdekében, duplán rögzítse a hátsó lapátokat a további programozható gombokért.

Egy Headset otthonra és versenyekre

Egy Headset otthonra és versenyekre

2022. 04. 12. 09:00:00 Gravicom

Vásárold meg tőlünk a világ legjöbb headsetét! Akár otthon tartózkodsz, és élvezed a legújabb AAA-kiadást, akár távol a kanapé kényelmétől egy versenyen, a Victrix Gambit vezeték nélküli fejhallgató gondoskodik arról, hogy kíváló minőségben élvezhesd a hangszín minden csengését. Használd a headsetet vezeték nélkül 40 láb távolságig, vagy csatlakoztasd a mellékelt 3,5 mm-es kábelt soros vezérléssel versenyeken való játékhoz vagy a headset tápellátásához.