Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

PowerA a legjobb megoldás a töltéshez

PowerA a legjobb megoldás a töltéshez

2022. 10. 06. 08:09:44

Elfelejtetted a töltést? Szerintünk ez mindenkivel megeshet, de amikor ez játék közben derül ki és hirtelen lemerül a kontrollerünk... Azt hiszem ezt az érzést sokan átéltük már és elmondhatjuk, hogy nem a legkellemesebb élmény. Ne legyél az a játékos aki ezen átesik.

OLED kompatibilis Nintendo tokok

OLED kompatibilis Nintendo tokok

2022. 05. 12. 12:21:28

Keress nálunk tokokat Nintendo Switch OLED modelljéhez! Az új Nintendo Switch™ (OLED modell ) 0,1 hüvelykkel szélesebb, mint az eredeti Nintendo Switch. Bár ez a változás kicsinek tűnik, sokan felteszik a kérdést: „Az új Nintendo Switch OLED modell belefér a meglévő tokomba?”
Örömmel közöljük, hogy a Nintendo Switchhez való jelenlegi és új tokcsaládunk, a Nintendo Switch-hez (OLED-modell) is megfelelően illeszkedik.

A világ leggyorsabb kontrollere megjelent!

A világ leggyorsabb kontrollere megjelent!

2022. 04. 12. 09:00:00 Gravicom

Már nálunk is kapható a világ leggyorsabb licencelt Xbox kontrollere! A Victrix Gambit rendelkezik a leggyorsabb hüvelykujj-jal, triggerrel és gombbal az Xbox 1-en. Alakítsa át kontrollerét az éppen játszott játékhoz és játékmódjához. A mellékelt 14 cserélhető komponenssel teljesen testreszabhatja a Victrix Gambit Tournament Controllert. Rögzítse a Sniper Stick™ Gen 2™-et a kiemelkedő pontosság érdekében, rögzítse a Match Silencer™ szilikonfóliát a hangtalan mozdulatok érdekében, duplán rögzítse a hátsó lapátokat a további programozható gombokért.

Egy Headset otthonra és versenyekre

Egy Headset otthonra és versenyekre

2022. 04. 12. 09:00:00 Gravicom

Vásárold meg tőlünk a világ legjöbb headsetét! Akár otthon tartózkodsz, és élvezed a legújabb AAA-kiadást, akár távol a kanapé kényelmétől egy versenyen, a Victrix Gambit vezeték nélküli fejhallgató gondoskodik arról, hogy kíváló minőségben élvezhesd a hangszín minden csengését. Használd a headsetet vezeték nélkül 40 láb távolságig, vagy csatlakoztasd a mellékelt 3,5 mm-es kábelt soros vezérléssel versenyeken való játékhoz vagy a headset tápellátásához.

Árukereső.hu Árukereső.hu