Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Star Wars Jedi Survivor (Xbox Series X) játékszoftver

Star Wars Jedi Survivor (Xbox Series X) játékszoftver
15.790 Ft (12.433 Ft + ÁFA)
15.790 Ft (12.433 Ft + ÁFA)
Gyártó: Electronic Arts
Gyártó cikkszám: 1095293
Vonalkód: 5030948124365
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Cal Kestis története folytatódik a Star Wars Jedi: Survivor játékban, amely egy külső nézetes, galaxison átívelő akció-kalandjáték a Respawn Entertainment és a Lucasfilm Games fejlesztésében. Ez a történetvezérelt, egyjátékos cím öt évvel a Star Wars Jedi: Fallen Order eseményei után kezdődik, és Cal egyre elkeseredettebb harcát követi, amint a galaxis egyre mélyebb sötétségbe süllyed. A Birodalom által a galaxis pereméig üldözött Cal ismerős és új fenyegetésekkel találja szembe magát. Az egyik utolsó Jedi túlélőként Cal kénytelen kiállni a szabadságért a galaxis legsötétebb óráiban – de milyen messzire képes elmenni azért, hogy megvédje magát, csapatát, és a Jedi rendet?

Az első részben megismert főhős többé nem Padawan, hanem erős Jedi lovaggá érett. A Jedi rend emlékeinek és elvárásainak súlyával a vállán, keresztes hadjárata a Birodalom ellen csak még veszélyesebbé vált. Sötét idők jönnek – ismerős és új ellenségekkel körülvéve Calnak döntenie kell, mit tenne meg a hozzá legközelebb állók védelméért.

A játékban visszatér a filmszerű, izgalmas harcrendszer új Erő képességekkel, és új fénykard harcstílusokkal. Használd kreatívan ezeket az új képességeket és fegyvereket, hogy legyőzd a még változatosabb ellenfeleket, és kihasználhasd a gyenge pontjaikat. A harc mellett új rejtélyeket is fel kell derítened, amelyek az utadban állnak.

Fedezz fel új bolygókat és ismerős frontvonalakat a Star Wars galaxisban, amelyek mindegyike egyedi környezetet, kihívásokat és ellenségeket tartogat. Legyél a mestere új képességeknek, felszereléseknek, amelyek segítenek a harcban és a felfedezésben egyaránt. Még nagyobb pályákkal és még több felfedezhető titokkal a járatlan útra tévedő játékosok még több jutalomra számíthatnak.

  • Külső nézetes akció-kalandjáték, a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása
  • Kövesd a főhőst, Cal Kestist a Birodalom elleni egyre nehezebb harcában!
  • Még több bolygó, még nagyobb bejárható területek
  • Izgalmas harcrendszer új Erő képességekkel és lehetőségekkel
  • Új felszerelések, megoldandó rejtélyek és rengeteg titkos jutalom minden helyszínen
  • Nagyszabású egyjátékos kaland lenyűgöző látványvilággal

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.