Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Tracer Studio Pro USB fekete kondenzációs mikrofon POP szűrővel

Tracer Studio Pro USB fekete kondenzációs mikrofon POP szűrővel
13.290 Ft (10.465 Ft + ÁFA)
13.290 Ft (10.465 Ft + ÁFA)
Gyártó: Tracer
Gyártó cikkszám: TRAMIC46821
Vonalkód: 5907512866634
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

A professzionális stúdiómikrofonkészlettel bármikor készen állsz a cselekvésre, legyen szó hangfelvételről, podcastról, vlogozásról, diktálásról, játékról vagy streamelésről. Ez a mikrofonkészlet használható otthoni vagy professzionális stúdió felvételekhez.

KONDENZER MIKROFON
A mikrofon belső chipkészletét és PCBA-ját egyszerű használatra tervezték, amelyhez nincs szükség további fantomtápra. Csak dugja be a mikrofon USB-dugóját az asztali számítógépébe, és kész, kezdjen YouTube-felhasználónak, vagy élvezze a játékban való csevegést a barátjával.

MIKROFONÁLLVÁNY - MIKROFONGÉM KAR ÉS BORÍTÓ
Állítható ollós mikrofonkar kiváló minőségű acéllal és nagy teherbírású rugókkal. A mikrofon mindig a helyén marad, ha az állítható mikrofonkarját a tökéletes pozícióba helyezi. Ezzel a mikrofontartó állvánnyal megszakítások és bosszantó újrafelvételek nélkül fejezheti be a felvételt vagy adást, mert a felfüggesztett mikrofonkar pontosan ott marad, ahol szeretné.

STUDIO BOOM MIC ÁLLVÁNY ASZTALRA FELSZERELT
Javítja a felvételi és adási minőséget azáltal, hogy stabilizálja és elszigeteli a mikrofont az íróasztalon vagy az asztalon lévő ütésektől és csörgésektől. A sugárzó mikrofonállványon található párnázott asztali bilincs megakadályozza az asztal felületének sérülését és csökkenti a vibrációs zajt.

OLLÓ GÉMKAR
A teljesen elforgatható és állítható magasságú karral ellátott OLLÓKAR lehetővé teszi a mikrofonkar állvány tökéletes elhelyezését.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményed!
2024. 04. 18. -
Nagyon jó ár értek arányban