Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Brock BVC 9000 RD, 700W, Krómozott teleszkóp, HEPA szűrő, Porzsák nélküli, Piros, Porszívó

Brock BVC 9000 RD, 700W, Krómozott teleszkóp, HEPA szűrő, Porzsák nélküli, Piros, Porszívó
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Brock
Elérhetőség: Raktáron
Legolcsóbb átvételi díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.
Gyártó cikkszám: BVC9000RD
Vonalkód: 4752131002236
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Paraméterek

Porszívó típus Hagyományos porszívó
Por tárolása Porzsák nélküli
Teljesítmény 700 W
Tápellátás Hálózati tápellátás
Termék szín Piros
Funkciók Kábeltekercselés funkció, Krómozott teleszkópos fémcső, HEPA szűrő, Légáramlás-szabályozó
Portartály űrtartalma 2,5 liter
Zajszint 79 dB(A)
Szívóteljesítmény 165 W
Áramellátás 220-240V~ 50-60Hz
Éves átlagos energiafogyasztás 33.9 kWh
Tisztítási hatékonyság kemény padlón 98.7 %
Tisztítási hatékonyság szőnyegen 80.9 %
Por visszabocsátás 0.22 um
Tartozékok Kombinált fúvóka (kefe + seprű)
Kábel hosszúság 6 m
Csomag tartalma 1x Porszívó, 1 x Teleszkópos cső, 1 x kefe + seprű
Termék súly (Csomagolás nélkül) 5 Kg

Leírás

A Brock BVC 9000 RD porszívó egy erőteljes és hatékony eszköz, amely kiváló választás lehet minden otthon számára. A 700W-os motor biztosítja a kiváló szívóerőt, amely lehetővé teszi a por és szennyeződések gyors és hatékony eltávolítását minden felületről, legyen az szőnyeg, keménypadló vagy kárpit.

A porszívó egyik kiemelkedő tulajdonsága a krómozott teleszkópos cső, amely nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz az eszköznek, hanem rendkívül tartós és állítható is, így kényelmesen használható bármilyen magasságban és nehezen elérhető helyeken is. A teleszkópos cső segítségével könnyedén beállítható a porszívó hosszúsága, így ergonomikus és kényelmes takarítást tesz lehetővé.

A Brock BVC 9000 RD porszívó HEPA szűrővel van felszerelve, amely hatékonyan szűri ki a legkisebb porrészecskéket és allergéneket is, biztosítva a tisztább és egészségesebb levegőt a lakásban. A HEPA szűrő különösen előnyös azok számára, akik allergiában vagy asztmában szenvednek, mivel csökkenti a levegőben található irritáló anyagok mennyiségét.

A porzsák nélküli kialakítás nemcsak környezetbarát, hanem gazdaságos is, mivel nincs szükség drága porzsákok cseréjére. A 2 literes portartály könnyen üríthető és tisztítható, így a porszívó karbantartása egyszerű és gyors. Ez a tulajdonság különösen hasznos, ha gyakran kell takarítani, vagy ha nagyobb mennyiségű szennyeződést kell összegyűjteni.

A porszívó piros színű dizájnja modern és vonzó megjelenést kölcsönöz az eszköznek, amely bármelyik otthonba tökéletesen illeszkedik. A kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően a porszívó könnyen manőverezhető és tárolható, így még a kisebb lakásokban is praktikus megoldást kínál.

Összességében a Brock BVC 9000 RD porszívó egy megbízható és hatékony eszköz, amely segít a mindennapi takarítás gyors és egyszerű elvégzésében. Az erőteljes szívóerő, a tartós krómozott teleszkópos cső, a HEPA szűrő és a porzsák nélküli kialakítás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a porszívó ideális választás legyen minden otthon számára. A modern dizájn és a praktikus funkciók biztosítják, hogy a porszívó hosszú éveken át megbízható társad legyen a tisztaság fenntartásában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.