Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Turtle Beach VelocityOne Race Direct Drive, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Fekete, Kormány szett

Turtle Beach VelocityOne Race Direct Drive, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Fekete, Kormány szett
276.990 Ft (218.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
276.990 Ft (218.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Turtle Beach
Elérhetőség: Raktáron
Legolcsóbb átvételi díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.
Gyártó cikkszám: TBS-0726-05
Vonalkód: 731855007264
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Paraméterek

Pedál Három pedálos
Sebességváltó Kormány
Csatlakozófelület USB
PC kompatiblis Igen
Xbox One kompatiblis Igen
Xbox Series X|S kompatiblis Igen
Tápellátás USB kábelen keresztül
Termék szín Fekete
Funkció Stabil rögzítőfelület, Állítható érzékenység, Hall Effect szenzor, Audiobeállítás
Speciális funkció Programozható gombok, Moduláris vezérlőegység, Okostelefonos beállitás
Technológiák Dynamic Brake Tek™, Race Management Display™, Control Unit™
Védelmi jellemzők Csúszásmentes rögzítés
Beépített kijelző Igen
Kijelző típusa LED jelzőlámpa
Force Feedback Igen
Vibráció Igen
Erővisszacsatolás (FFB) – 7,2 Nm
D-Pad Igen (1 db)
Lapát gombok Igen (2 db)
Funkció gombok száma 13
Programozható gombok Igen (Teljesen)
Konfigurációs szoftver VELOCITYONE™ TUNER COMPANION APP
Ház anyaga Műanyag
Kormány anyaga Műanyag + Gumi + Fém
Pedál anyaga Fém (Alumínium)
Forgási szög 900° - 2600°-ig
Kormány átmérője 280 mm
Csomag tartalma 1 x Lábpedál, 1 x Kormányegység, 1 x Rögzítő konzol, 1 x Vezérlőegység, 10 x Pedálstabilitási párna, 2 x USB kábel, 1 x Tápegység, 1 x Tépőzáras kábelkötegelő, Csavarok
Kábel hosszúság 2,5 m
Kormányegység mérete 300 x 266.1 x 110.2 mm
Bázis méret 303 x 310 x 234,6 mm
Vezérlőpult 107,5 x 132,3 x 83,3 mm
Pedál egység mérete 415,01 x 330 x 223,4
Termék súly (Csomagolás nélkül) Kormány (1,36 kg), Bázis (5,62 Kg), Vezérlőpult (0,24 Kg), Pedál szett (4 Kg)

Leírás

A valósághűség új szintjére léphet a Turtle Beach® VelocityOne™ Race Kerék és pedál rendszerrel, amelyet Xbox konzolokon és Windows PC-ken nagy hűségű versenyszimulációs teljesítményre terveztek. A K: Drive™ 7,2 Nm erővisszacsatolású motor ultra-realisztikus erőt biztosít, a Dynamic Brake Tek™ terheléscellás fékek pedig élethű fékezési teljesítményt nyújtanak. Figyelje a valós idejű versenytelemetriai adatokat, és testre szabhatja a vezérlést a Race Management Display™ segítségével, a még nagyobb testreszabhatóság érdekében pedig a VelocityOne™ Control Unit™ további, újra beilleszthető gombokkal rendelkezik. Ráadásul a Tuner társalkalmazással a vezérlők újratérképezését és a teljesítménybeállításokat is elvégezheti. A végső versenyzésbe való belemerüléshez tervezték VelocityOne™ Race Magnetic lapátváltókkal, kézzel varrott bőrkormánnyal, alumínium pedálkészlettel és verseny ihlette kezelőszervekkel is rendelkezik.

Racing Control Display

A fejlett digitális műszerfal gyors hozzáférést biztosít a valós idejű telemetriához és más kritikus járműteljesítmény-adatokhoz, valamint teljesen testreszabható csatlakozást a népszerű versenyjátékokhoz*, hogy maximalizálja a játékba merülést.
A közvetlen adatkimenet valós időben megjeleníthető a versenyjátékok által támogatott hiteles fedélzeti kijelzőkön.
Hangolja be a vezetési élmény minden aspektusát, beleértve a visszacsatolási szinteket, a fékezést, a gázkar és a tengelykapcsoló reakcióját, a vezérlés feltérképezését és még sok mást.
Az Xboxon, PC-n, valamint iOS- és Android-eszközökön elérhető VelocityOne™ Tuner kísérőalkalmazással termékbeállításokat végezhet, leképezéseket vezérelhet, és valós idejű termékfrissítéseket végezhet.

Fejlett alumínium pedálkészlet

A teljesen állítható alumínium pedálkészlet az Ön által használt jármű típusához vagy személyes preferenciáihoz szabható.
A Dynamic Brake Tek™ fékrendszer összekötő érzékelővel ultrarealisztikus fékteljesítményt biztosít hiteles reakcióval a pedálra kifejtett erő szerint, akárcsak egy igazi autóban.
A balról jobbra állítható pedál segítségével pedig a pedált pontosan tetszés szerint pozicionálhatja.
A beépített kuplungpedál ideális a hatfokozatú váltóval való közlekedéshez, vagy ha inkább a kormányon lévő kuplunglapátokat részesíti előnyben, a kuplungpedál leengedhető, így több hely marad a fék- és gázszabályozásnak.

Versenyen inspirált kezelőszervek

A valós vezérlők ihlette VelocityOne™ Race Control Unit™ könnyű hozzáférést biztosít a fontos járműrendszerekhez és beállításokhoz.
A VCU 6 gombot, 5 billenőkapcsolót és 3 forgatógombot tartalmaz, valamint moduláris felépítésű USB-C csatlakozással, így az egységet önmagában vagy a kormánykerék mindkét oldalára szerelheti.

Sokoldalú dizájn

A VelocityOne™ Race moduláris felépítésű, amelyet a jövőbeni frissítésekhez és termékfrissítésekhez, valamint az állandó vagy ideiglenes otthoni versenyrendszer maximális sokoldalúságához terveztek.
Szerelje fel a VelocityOne™ Race-et egy VelocityOne™ állványra vagy más eszközre a mellékelt alacsony profilú rögzítővel vagy előre fúrt csavarlyukakkal.
Mindkettőt úgy tervezték, hogy kezelje a kormányról érkező visszajelzéseket anélkül, hogy az alatta lévő útba kerülne.
A pedálokon előre fúrt lyukak és csavarok, valamint ragasztós gumipárnák is találhatók a több felületre való rögzítéshez.
 
Hiteles, teljes beállítás

A mezőny élére vágyó pilóták számára a VelocityOne™ Race kiváló, ultrarealisztikus teljesítményt nyújt.
A VelocityOne™ Race egy komplett pilótafülke-egység, amely nagy pontosságú közvetlen meghajtású és visszacsatoló kormánykereket, állítható alumínium pedálokat és Modular Control Unit™-ot tartalmaz, amely mindennel felszerel, amire szüksége van, hogy kedvenc versenyszimulátorai volánja mögé ülhessen.

Ultrarealisztikus közvetlen meghajtású K motor: Drive™ Force Feedback

Érezze át a verseny minden pillanatát a nagyfrekvenciás kinetikus reakcióra hangolt, egyedi, közvetlen meghajtású visszacsatoló motorral.
A K: Drive™ közvetlen meghajtású motor menet közben állítható a részletes reakció érdekében, amely még valósághűbbé teszi a virtuális pályát a népszerű versenyszimulátorokban.
Ráadásul a közvetlen meghajtású kialakítás alacsony késleltetési reakciót biztosít a pályahelyzet pontos érzékelése érdekében, és összhangban tartja autója teljesítményével.

Race Management Display™

Fejlett digitális műszerfal a valós idejű telemetriához, valamint a teljes testreszabáshoz és a népszerű versenyjátékokkal való integrációhoz a maximális elmerülés és a teljesítmény javítása érdekében.
Hangolja be vezetési élményének minden aspektusát 10 memóriaprofillal, beleértve a visszacsatolási választ, a vezérlőleképezést és még sok mást.
A támogatott versenycímekből származó közvetlen adatkimenet valós időben jelenik meg a hiteles fedélzeti kijelzőkön.

Testreszabható pedálkészlet

A teljesen állítható alumínium pedálkészlet az Ön által használt járműtípushoz illeszthető a maximális elmerülés érdekében.
Finomítsa be a gáz-, a fék- és a tengelykapcsoló-pedál ellenállását és a pedálútját az Ön által preferált autónak megfelelően. Ezenkívül az integrált tengelykapcsoló pedál ideális a hatfokozatú sebességváltóval történő vezetéshez, vagy ha inkább a kormányon lévő tengelykapcsoló lapátokat szeretné használni, a tengelykapcsoló pedál leengedhető, a fékpedál pedig balról jobbra állítható több helyet biztosítson a fék és a gázpedál között.

Hangolt Link-Sensor fékrendszer

Dynamic Brake Tek™ Link-Sensor Brake System úgy lett kialakítva, hogy nyomás alatt is teljesítményt nyújtson, és a fékteljesítményt a pedálra kifejtett erő alapján méri, nem pedig a pedál által megtett távolság alapján.
Tehát, akárcsak egy igazi autóban, ha erősen megnyomja a fékpedált, kemény, hirtelen megállást fog érezni.
A Dynamic Brake Tek™ beállítások pedig egyszerűen elvégezhetők közvetlenül az RMD-ről vagy a Tuner Companion alkalmazással.

VelocityOne™ Control Unit™

A levehető VelocityOne™ Control Unit™ (VCU) könnyű hozzáférést biztosít a jármű fontos rendszereihez és a beállításokhoz.
A valós kezelőszervek ihletésére épült VCU 6 gombot, 5 váltókapcsolót és 3 forgatógombot tartalmaz a fékfeltérképezés, az autólámpák, a visszacsatolási erő és egyebek beállításához.
Ezenkívül az USB-C csatlakozással ellátott moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy a vezérlőegységet a kormánykerék bármelyik oldalára helyezze, vagy külön beépítse a pilótafülkébe.

Prémium versenyminőségű anyagok

A kézzel varrott bőr kormánykerék, alumínium gázpedál, tengelykapcsoló és fékpedál szerelvények, valamint a nagy teljesítményű autók kezelőszervei által ihletett kezelőszervek valósághű versenyzési élményt hoznak az otthoni felszerelésbe.

VelocityOne™ Tuner Companion App

Töltsd le a Tuner alkalmazást Xbox konzolodra, PC-re, iOS vagy Android okostelefonodra a termék teljesítményének testreszabásához és testreszabható profilok beállításához olyan funkciókhoz, mint a visszacsatolás, a fékreakció, a világítás beállítása, a gombok és lapátok hozzárendelése és még sok más. .
Ezenkívül az App Tuner lehetővé teszi a termékfrissítések gyors végrehajtását és a jövőbeni bővítési tartalmak letöltését.

Sokoldalú rögzítési megoldások

Az egyedi rack alakú oldalpanelek kényelmes hozzáférést tesznek lehetővé egy alacsony profilú rögzítőbilincshez, amely teljes nyomatékkal rögzítve tartja a kormányt, és távol tartja az útból az intenzív versenyzés során.
Az előre fúrt lyukak és a mellékelt csavarok megkönnyítik a kormánykerék VelocityOne™ állvánnyal vagy más szimulációs szerkezetekkel való integrálását, a tapadó gumipárnák pedig biztosítják, hogy a pedálok szilárdan maradjanak bármilyen padlófelületen.

Turtle Beach® hanghangolás

Finomhangolhatja a játék hangját az Ön igényei szerint öt választható hangbeállítással, beleértve a Superhuman Hearing™-t is.
Ezenkívül a Race Management Display™ vagy a Tuner kísérőalkalmazás segítségével beállíthatja a fő hangerőt, a játék és a csevegés hangerejét, a mikrofon figyelési szintjét és még sok mást.

Platformok közötti kompatibilitás

A VelocityOne™ Race hivatalosan licencelt Xbox Series X|S és Xbox One rendszerhez, és remekül működik kedvenc versenyjátékaival Windows 10 és 11
Plus rendszerű számítógépeken, az egyszerű USB-A csatlakozás megkönnyíti a váltást a konzol és az Xbox One között PC

Youtube videók

Miért vásárolj hivatalos licenccel rendelkező termékeket?

MINŐSÉG

A licencelt termékek az egyes licencadók specifikációi szerint készülnek, hogy a minőség megfeleljen a követelményeknek.

TERVEZÉS

Engedélyezett partnerként hozzáférünk a hivatalos műalkotásokhoz, exkluzív dizájnt és valódi licencelt termékeket biztosítva a rajongóknak.

MEGBÍZHATÓSÁG

A kompatibilitás garantálása érdekében minden licencelt terméket szigorú tesztelésnek vetnek alá a gyártók és licencadók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.